SDI КЛУБ


Вземете отстъпка с Вашата клубна карта SDI!

SDI Travel е част от семейството на SDI Застрахователен брокер.
 
Програмата за лоялност SDI Клуб дава възможност на клиентите на брокера да ползват специални отстъпки, както при сключване на застраховки в офисите на SDI брокер, така и при пазаруване в различни търговски обекти, супермаркети и бензиностанции.

Притежателите на клубна карта SDI могат да ползват и отстъпки от избрани оферти за Почивки и Екскурзии, предлагани от SDI Travel. 
 
Участието в клуба е напълно безплатно. Всеки клиент, посетил офис на SDI Застрахователен брокер, автоматично получава правото да му бъде издадена безсрочна карта за членство в клуба. Тя се издава на момента, на база попълнено заявление от клиента или чрез онлайн заявка в сайта на дружеството, като всички разходи са за сметка на SDI. Издаването на клубна карта SDI не е обвързано с покупка на застраховка и всеки картодържател може по всяко време да прекрати участието си в клуба чрез писмено изявление до Ес Ди Ай Груп ООД.
 

cardbox

Вече може да ползвате Вашата Клубна карта SDI директно от дисплея на телефона си!

Мобилното приложение Cardbox Ви позволява да въведете в телефона си всички свои карти за отстъпки. Така ще разполагате с тях не само физически, но и електронно. Ще разбирате първи за промоциите на любимите Ви магазини и марки.

Насладете се на удобството картите Ви да са на един клик разстояние!

Вижте повече:

Google Play      iTunes


Повече за приложението може да видите и от тук:

Cardbox

Обади се сега