SDI CLUB


 
Вземете отстъпка с Вашата клубна карта SDI!
 
SDI Travel е част от семейството на SDI Застрахователен брокер.
 
Програмата за лоялност SDI клуб дава възможност на клиентите на брокера да ползват специални отстъпки, както при сключване на застраховки в офисите на SDI брокер, така и при пазаруване в различни търговски обекти, супермаркети и бензиностанции.

Притежателите на клубна карта SDI могат да ползват и отстъпки от избрани оферти за Почивки и Екскурзии, предлагани от SDI Travel.
 
Участието в клуба е напълно безплатно. Всеки клиент, посетил офис на SDI Застрахователен брокер, автоматично получава правото да му бъде издадена безсрочна карта за членство в клуба. Тя се издава на момента, на база попълнено заявление от клиента или чрез онлайн заявка в сайта на дружеството, като всички разходи са за сметка на SDI. Издаването на клубна карта SDI не е обвързано с покупка на застраховка и всеки картодържател може по всяко време да прекрати участието си в клуба чрез писмено изявление до Ес Ди Ай Груп ООД. 
Препоръчано! Единствено с SDI Travel - Екскурзия с 2 нощувки и вечеря в таверна в Кавала, с посещение на о-в Тасос и Солун - само за 299 лв. с карта SDI