Нова година в Сърбия - Суботица

Екскурзия
Автобус
4 дни / 3 нощувки
Заминаване на: 30.12.2019
от 525 лв. (268,43 €) на човек
Имате въпроси? Потърсете ни безплатно на 0800 15 800!

Програма

Ден 1:
Отпътуване в 07.30 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски в посока Калотина – Ниш – Белград – Нови Сад. Пристигане в Нови Сад, най – големият град на автономната област Войводина, разположен на река Дунав. Известен като градът на 100 – те моста. Разходка из центъра на града, свободно време. Продължаване за Суботица. Пристигане и настаняване в хотел Patria 3*. Вечеря с жива музика и с бенда CУ. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Разходка из историческия център на Суботица, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурният дух на града: Народното позорище /Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православният храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от нео-барока, класицизма и по – модерните от XX-ти век. Отпътуване за Палич, град – курорт разположен на едноименното езеро, смятано за най – голямото в Сърбия и известно със своите кални бани и СПА центрове. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалният павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на 8 марки отлежали вина – Talijanski rizling, Šardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet and Black Bermet and Black Burgundac. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Връщане в хотела. Обяд в ресторанта на хотела. Свободно време за почивка и подготовка за празничната нощ. Препоръчваме ви да се включите в празненствата, които са през целия ден в центъра на Суботица. Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта с групата Златне струне с универсален репортоар.
Отворен бар - неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки и шампанско
ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА!

Ден 3:
Късна закуска. Отпътуване за Келебия, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там освен, че ще посетите една от най – известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса в автентична обстановка с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с греяно вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета в пряг, ако времето позволява или с шейни. Връщане в хотела. Свободно време за почивка и разходка. ВТОРА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ – т.н. „Реприз“ на сръбски или повторение на предишната Новогодишна вечеря, и то отново с богато меню и жива музика заедно групата Златне струне /напитките се заплащат допълнително/.

Ден 4:
 • Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Дати и цени

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
30.12.2019 525 лв.

С включена  отстъпка за ранно записване до 10.10.2019.
Цената включва:
 • транспорт с автобус;
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4*;
 • 1 обяд в конеферма в Келебия с жива музика и греяно вино;
 • 1 обяд в ресторанта на хотела;
 • 1 обикновена вечеря с жива музика;
 • 1 Новогодишна вечеря с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика;
 • 1 празнична вечеря – реприз на 01.01.2020 г. с жива музика /напитките се заплащат допълнително/;
 • дегустация на 8 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“;
 • водач от агенцията;
 • туристическа програма в Суботица, Палич и Нови Сад;
 • медицинска застраховка с покритие 5000 EUR на „Групама Застраховане“ ЕАД.

Цената не включва:
музейни такси;
разходи от личен характер.

Други

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата

Начин на плащане: 
депозит - 30% от пакетната цена и  доплащане - до 20 дни преди отпътуване.
Оферта № Е3925


Още оферти за Сърбия


Обади се сега