Общи условия

Политика при отказ от направена поръчка
Отказ от хотелски резервации:
Можете да се откажете от Вашата хотелска резервация ( да я анулирате) без да дължите неустойка за това единствено до датата посочена като най- късна възможна за анулация. След тази дата се дължи неустойка в размер посочен в условията упоменати в момента на създаване на резервацията.
 
Отказ от резервация на самолетен билет:
Можете да се откажете от Вашата резервация за самолетен билет без да дължите неустойка за това преди неговото издаване. След момента на издаване, ако пожелаете анулация то ще бъдат приложени правилата на авиокомпанията издател на Вашия самолетен билет ( дори и част от пътуването да се извършва от друг превозвач).
 
Политика за предоставяне на услуги
По правило, документите свързани с пътуванията са електронни и се издават в рамките на 7 дни преди датата на тръгване.

Рекламации
Всички рекламации се уреждат в писмен вид съгласно условията на приложимото законодателство. В случай, че не сте доволни от предоставената от ЕС ДИ АЙ ТРАВЕЛ ООД услуга (резервация), можете да се свържете с нас на office@sditravel.bg. В случай, че не сте доволни от предоставена услуга от трети страни (авиокомпания, круизна компания, хотел, компания за наем на автомобили или други) ние ще съдействаме за предявяване на претенция към третата страна, съгласно приложимите правила и ред.
 
Възстановяване на суми
В случай, че е допустимо възстановяване на суми към Вас, ние ще го извършим до 5 работни дни.
 
Лични данни
ЕС ДИ АЙ ТРАВЕЛ ООД е регистриран администратор на лични данни с идентификационен номер 420486/ 05.05.2016г.
 
Ние имаме нужда от лични данни (като ЕГН, адрес, имена, телефон, имейл и други), за да сме в състояние да извършваме услуги, свързани с Вашето пътуване. Всички лични данни се събират, съхраняват и използват в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни. Вашите лични данни могат да бъдат предавани на трети лица във връзка с Вашите резервации (като застрахователни компании, авиокомпании, хотели и други). 

Банкови детайли:

ЕС ДИ АЙ ТРАВЕЛ ООД
IBAN: BG90UNCR70001522457779 за плащане в лева
IBAN: BG32UNCR70001522830624 за плащане в евро

BIC: UNCRBGSF УниКредит Булбанк

Този сайт е рекламен. Информация, съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите в нашите офиси.